Bliv udfordret med

Strategiske ledere 6

Har du ambitioner om at udvikle dig selv og din virksomhed?

Netværkets formål er at bringe ledere på strategisk niveau sammen, så de kan bruge hinandens viden, erfaring og kompetencer til at udfordre og inspirere hinanden via cases og dermed udvikle sig mentalt og ledelsesmæssigt. Dialog og sparring foregår i afslappede rammer med plads til humor. Vi arbejder primært med egne (personlige) cases og ser på dem dels ud fra et ledelsesmæssigt og dels ud fra et overordnet samfundsøkonomisk perspektiv.

Vi tager udgangspunkt i deltagernes udfordringer og arbejder ligeledes med trends og teorier samt personlig lederstil og -udvikling. Temaerne fastsættes sammen med deltagerne ud fra interesser og fokusområder i deres daglige virke.

Temaer

Mulige temaer:

  • Hvordan bruges tidens trends og strømninger i det strategiske arbejde?
  • Egen karriere (C-Level, bestyrelsesarbejde etc.)
  • Forretningsudvikling er meget mere end digitalisering og omvendt.
  • Kraftig vækst presser en organisation på mange fronter; onboarding, kultur, M&A, strategi og processer. Hvordan sikres balancen?
  • ESG – væsentlighedsanalyse. Hvordan arbejder vi med de vigtigste? Bestyrelse og ledelse skal involveres. Hvordan bruger vi det som aktiv konkurrenceparameter?
  • Kunstig intelligens bliver transformerende for ledelse, eller gør den? Hvilke etiske og strategiske spørgsmål kalder på svar? Hvad er status derude, og hvad venter om de næste hjørner?
  • Geografisk ekspansion.
  • Nye organisationsformer og nye ledelseskrav (Humanokrati, Teal, Holakrati, Distribueret ledelse, Agil organisering mv.) – pro/con samt erfaringer.
  • Ændringsstrategier i forskellige situationer – hvilke, hvordan, hvad virker?
  • Hvilke krav stiller Medarbejdere anno 2024 til nutidens ledelse?
  • Balancen mellem operationel og strategisk ledelse på alle ledelsesniveauer – hvordan?
  • Rekruttering og fastholdelse af ansatte og ledere er blevet vanskeligere. Konsekvenser, nye initiativer - hvad overser vi? Lederaspirantordning – pro/con + fremtid.
  • Insourcing/outsourcing?
  • Udvikling af ledergruppen, hvad kan du selv bidrage med, når det både er svært og dilemmafyldt.

Netværket afholder årligt 3 dagsmøder fra kl. 9.00-16.00 og 1 døgnmøde fra kl. 14-14.

Prisen er kr. 23.800 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 28.000 ekskl. moms pr. år for andre.

Ved deltagelse i et CfL-netværk får du samtidig adgang til at deltage virtuelt i samtlige CfL-Klubhusmøder, også selvom din organisation ikke er medlem af CfL.

Du kan se og tilmelde dig til de kommende CfL-Klubhusmøder her: 

Læs mere om CfL-Klubhusmøder og se de kommende datoer.

Læs de generelle forretningsbetingelser for deltagelse i CfLs netværk her

Møder

3 heldagsmøder (kl. 9.00-16.00)
1 døgnmøde (kl. 14.00-14.00)

Afholdelsessted

Møderne afholdes hos CfL, deltagernes organisation samt danske konferencesteder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 23.800 ekskl. moms pr. år for CfL-medlemmer og kr. 28.000 ekskl. moms pr. år for andre.

Kommende datoer

13. - 14. maj 2024 kl. 14-14
16. september 2024 kl. 9-16
9. december 2024 kl. 9-16
3. februar 2025 kl. 9-16

FAQ om netværket

Herunder kan du finde svar på en række spørgsmål om netværket. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Netværket er for direktører/chefer med personaleansvar, herunder typisk ledelse af ledere og/eller et strategisk forretningsansvar, samt reference til direktionen og med interesser, som matcher netværkets formål. Deltagerne er fra private virksomheder med minimum 200 ansatte.

Udfyld formularen nederst på siden, så bliver du kontaktet for en uforpligtende snak om netværket eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin på tlf. +45 51 54 41 34

Prisen for netværksdeltagelse indeholder omkostninger i forbindelse med mødeafholdelsen, herunder mødekoordination og -ledelse, fuld forplejning, materialer, oplægsholdere samt overnatning, hvis netværket afholder døgnmøder. Øvrige transport- og opholdsomkostninger (f.eks. minibar, telefon mv.) afholdes af den enkelte og er CfL uvedkommende.

Se vores generelle forretningsbetingelser for netværk her.

Netværket afholder årligt 3 dagsmøder fra kl. 9.00-16.00 og 1 døgnmøde fra kl. 14-14

For mig er det meget givtigt, når netværket giver anledning til refleksion - at inspirere og blive inspireret. Jeg går beriget fra møderne.


Netværksdeltager, Strategiske Ledere 3, 2022

Mød netværksleder Gitte Madsen

Gitte har en solid baggrund inden for kommunikation, rådgivning og undervisning. Hun har 14 års erfaring med drift af egen virksomhed og er vant til at være i berøring med de forskellige ledelsesled i en organisation. Som facilitator i CfLs netværk skaber Gitte rammerne for et fagligt fortroligt og personligt inspirerende rum, hvor deltagerne kan tanke mentalt og fagligt op.

På netværksmøderne sikrer Gitte, at deltagernes egne erfaringer, udfordringer og succeser bliver sat i spil, så der skabes nye perspektiver på den enkelte deltagers ståsted og udvikling. Derudover underviser Gitte på en række af CfLs ledelses- og kommunikationskurser og har selv et stort netværk, hun trækker på til relevante indlæg og øvrig inspiration til netværket.

Læs mere om Gittes baggrund her

Hent vores brochure om CfL Netværk I brochuren kan du læse om CfL Netværk og blive klogere på dit udbytte som netværksdeltager, samt læse om andre deltageres oplevelser med vores netværk. Klik på knappen nedenfor for at få brochuren tilsendt. Download brochure

Hør mere om netværket

Vil du deltage i netværket, eller har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt kompetencerådgiver Thomas Nielsen Ohlin.

Thomas Nielsen Ohlin

Thomas Nielsen Ohlin
Kompetencerådgiver

T: +45 51 54 41 34
M: tno@cfl.dk

Se hvordan vi beskytter dine data, i vores privatlivspolitik