Testen bruges, når man ønsker en grundig dialog om specifikke områder af kandidatens personlighed for at sikre succes i teamet eller succes med opgaveporteføljen.
12 Factor bruges som et struktureret dialogværktøj i rekrutteringssamtalen, hvilket sikrer, at testens resultat ikke står alene, men at resultatet udgør samtalen mellem kandidat og den rekrutterende leder og HR-partner. Derudover er værktøjet opdelt i fire hovedområder, som sikrer, at samtalen hele tiden centreres om hovedelementerne i stort set alle jobs.
Handler om den indre motivation og giver en indsigt i, hvad man som person trives med i hverdagen, samt hvilket tempo og fokus man foretrækker i forhold til fremdrift i jobbet.
Beskriver, hvordan man reagerer i pressede situationer, samt i hvor høj grad der er indsigt og forståelse for andre og for sig selv, samt hvordan det kommer til udtryk.
Handler om, hvilket fokus man tillægger løsningen af opgaverne. Er det detaljer, analyse og/eller kreativitet, man vægter, når det handler om at få løst opgaverne?
Handler om, hvordan personen indgår i relationer med andre, samt hvilken betydning det har for opgaveløsningen.
Ved at anvende personlighedstest standardiserer organisationen hele sin rekrutteringsproces, så sammenhængen mellem ellers adskilte ansættelsesforløb bliver styrket. Det øger sandsynligheden for, at organisationen ansætter den rette kandidat, som passer bedst muligt sammen med virksomhedens værdier – hver gang.
12 Factors konstruktion er lavet med henblik på at sikre et retvisende billede af kandidaten samt at gøre det lettere at adskille kandidaterne fra hinanden. På den måde får vi et tydeligt billede af, hvem kandidaten er, og hvilke styrker og opmærksomhedspunkter de besidder.
Yderligere får man, allerede under rekrutteringssamtalen, forventningsafstemt på vigtige parametre, så som forventning til ledelse, ønske om udvikling/karrierevej samt syn på egne styrker og svagheder. Det sker på baggrund af de 10 åbne spørgsmål, der stilles til sidst i testen.
Kandidatens svar kan tillige bruges til at tilrettelægge og målrette den senere onboardingproces, som kan designes med udgangspunkt i de behov og ønsker, kandidaten har givet udtryk for under test såvel som samtale.
For at komme i gang med at benytte værktøjet i din egen organisation, koster det ikke andet end en certificering.
Klik her for at finde certificeringspriser og kursusdatoer
Derudover betales der for hver test, der bliver gennemført. Prisen afhænger af forbrug. Kontakt os på cwg@cfl.dk for at høre mere.
Du behøver ikke en certificering for at benytte CfL-Personality Focus Profile - 12 Factor i egen organisation. Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med test og tilbagemelding på konkrete opgaver. Læs mere her.
Oplev 12 Factor med en skræddersyet demovisning af værktøjet. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Står du med en konkret opgave, så hjælper vi dig gerne i mål. Send os dine oplysninger, så hører du fra os.
Tag en certificering i CfL-Personality Focus Profile - 12 Factor og få værktøjet ind under huden.
”Det er helt vitalt for Curias konsulenter, at vi har en test, der kan anvendes i rekrutteringssammenhæng, og over tid har vi erfaret, at CfL-Personality Focus Profile - 12 Factor har den stabilitet, der skal til, når vi italesætter en forventet fremtidig adfærd hos kandidaterne.”
Læs interview med Michael Reffstrup om brugen af CfLs testværktøjer »
The Five Behaviors er et teamværktøj, der hjælper teams med at blive så effektive som muligt.
Selv dygtige teams kan mislykkes. Læs her hvordan du skaber succesfulde teams med modellen De fem dysfunktioner i et team.
Mental sundhed er en vigtig forudsætning for de gode arbejdspræstationer og ikke mindst arbejdsglæde. Læs hvordan du som leder kan skabe bedre trivsel ved at styrke den mentale sundhed.
Hvordan styrker man samarbejdet med JTI? Få indsigt i, hvordan Odsherred Kommune har skabt bedre kommunikation og trivsel gennem personlighedsanalyse.
”Når vi skal udvikle vores ledere til næste ledelsesniveau i Rigspolitiet, bruger vi rekrutteringsværktøjet BTB (CfL-Personality Focus Profile - 12 Factor, red.).”
”Jeg har arbejdet med personlighedstest i snart 20 år, og BTB er brugbart til at få afdækket kandidaters mulige udfordringer, fordi testens 12 adfærdsfaktorer er relevante og nemme at overskue. Det fungerer godt for både konsulenten, der tester, og for kandidaten, der får noget tilbage. Det kan jeg rigtigt godt lide.”
”Det er meget vigtigt for mig, at feedbackværktøjet i testen er udbygget rent sprogligt, så man som konsulent kan bruge det direkte i den efterfølgende dialog. Jeg vil også pege på netværkssupporten i CfL i form af workshops og erfamøder, og det er en af grundene til, at Rigspolitiet fastholder CfL som testudbyder.”
”Valget af CfL er rundet af vores mangeårige medlemskab. Det er der, samarbejdet begyndte, og vi har tiltro til CfL som organisation og til jeres leverancer. Det rækker ud over testværktøjet. Rigspolitiet har fået et stort udbytte af vores medlemskab igennem årene.”