Styrk ledernes mentale sundhed
CfL-Klubhusmøde
Vi har ikke flere fysiske pladser tilbage, men du kan stadig deltage online.
Vi har i flere år haft fokus på medarbejdernes mentale sundhed, men hvordan står det til med ledernes trivsel? Og hvad med din egen? Der er ingen tvivl om, at presset på individet er blevet større, og at fællesskabet er under pres, men hvad er drivkraften i ledelse? Hvad skaber glæde og det modsatte? Hvordan bliver vi bedre til at balancere vores opgaver, og hvilken opbakning får vi i organisationen?
Få en række bud på dette klubhusmøder, hvor vi også fremlægger resultaterne af CfL's nye undersøgelse om ledertrivsel.
Vi slutter klubhusmødet med at udforske begrebet Wellbeing Economy - på dansk trivselsøkonomi. Det er fællesbetegnelsen for et paradigme, der betragter økonomi som et redskab til at opnå global trivsel og lighed - og altid i respekt for klimaet.
Du møder:
Læs udbygget program nedenfor.
Ved Mette Groos Lønsted, erhvervspsykolog, seniorrådgiver i CfL og dagens vært.
Forudsætning for at lykkes som leder er, at man selv har det godt. Det er grundstenen i Mette Groos Lønsteds arbejde med ledernes mentale sundhed – et arbejde der foregår i spændingsfeltet mellem ledelse og selvindsigt.
Det er først for nyligt, rådgivere og eksperter er begyndt at interessere sig for ledertrivsel, men hvad ved vi, og hvad siger forskningen? Det giver Mette Groos Lønsted sit bud på i dette oplæg, hvor hun også løfter sløret for resultaterne af CfL’s nye undersøgelse om ledertrivsel.
Ved Nathalie Skovgaard, ledelsespartner i Københavns Politi.
Det er en kendt sag, at det organisatoriske pres i Politiet er højt, og man har derfor i årevis arbejdet med medarbejdernes mentale sundhed. Men hvad med lederne? Det spørgsmål rejste Nathalie Skovgaard for år tilbage, da hun var sektionsleder i Rigspolitiet.
Det har sidenhen ført til en nyoprettet stilling som ledelsespartner i Københavns Politi, hvor Nathalie Skovgaard i dag arbejder med at understøtte lederne på både individuel og organisatorisk plan. Hør om hendes pejlemærker og erfaringer, herunder hendes arbejde med magtforståelse, mødekultur, restitution og meget mere.
Ved Mathias Louis Holdsbjerg-Larsen, udviklingschef i designbureaet 1508.
Mistrivsel blandt både ledere og medarbejdere kalder på forandringer, men måske skal der et paradigmeskifte til, for at vi for alvor får taget hånd om et af tidens helt store problemer.
Begrebet Wellbeing Economy vinder frem, og flere og flere virksomheder begynder at afsøge alternative økonomiske modeller til vækstparadigmet for i stedet at betragte økonomien som et redskab til at opnå global trivsel og lighed - og altid med respekt for klimaet. Endnu er bevægelsen ny i Danmark, men det digitale designbureau 1508 er godt i gang med en række eksperimenter. Glæd dig til at høre om deres praktiske erfaringer og overvejelser om fremtiden.